[Full Version] Alif Rizky – Dek Lastri (MP3+Lirik Lagu)

673544 views

Alif Rizky - Dek Lastri (Despacito Jawa Version)

Download lagu Alif Rizky – Dek Lastri (Despacito Jawa Version) MP3 dapat kamu download secara gratis di Playlagu. Untuk melihat detail lagu Alif Rizky – Dek Lastri (Despacito Jawa Version) bisa kamu lihat di tabel, sedangkan untuk link download Alif Rizky – Dek Lastri (Despacito Jawa Version) berada di bawah tabel berikut.

Title: Dek Lastri (Despacito Jawa Version)
Contributing Artist: Alif Rizky
Album: Single
Year: 2017
Genre: Pop
Size: 3.6 MB
Duration: 3:47
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 192 kbps

Download (3.6 MB)

Lirik Lagu Alif Rizky – Dek Lastri (Despacito Versi Jawa)

Ku ngerti dek koe mang wis bosen
Padahal aku wonge setia
Aku mung didakeke pelarian yeahh..
wouwoo.. bubar…

Masalah ora wis uwis dek
Jo mikirno awake dewe
Senajan ngono ora bakal ku lali.. lali..
Aku tresno kowe ora sah Ditakon
Wis dilakoni ora sah dikongkon
Kowe Malah ngono dek
Opo iki jenenge takdir
Awake panas atiku gosong

Duh, loro untuku mikirno awakmu
Ket wingi bengi ra Ono kabarmu
Opo koe lagi ora ono pulso
Oh yeah yahh
Awaku wis koyo wong ora normal
Kowe ngomong marang aku “sante yo mas”
Yen Aku salah ku njaluk pangapuro

Dek Lastri, ojo dumenh ngono to dek ambe kulo
Koe cedak mbe lanang liyo ku ra rido
Koe ninggalna aku opo koe tego ?

Dek Lastri, ojo lunga to dek wong aku iseh tresno
Awake meh dewekan urip nang dunyo
Wes sue ora ketemu pengin crito
(Sue sue sue uwis sue)

Sak jujure ora relo Aku ora trimo
Koe metu karo kae bocah
Tukang angon sing nembe dadi bos
(tukang angon tukang angon bebek)

Meh nganti kapan ngapusi awakku mben dino
Lungo purwokerto crito jebul koe ambek lanang liyo

De’e lungo lungo mbek Wong liyo
Tegal brebes purwokerto
Semarang lan Suroboyo
Jogja ning malioboro

Bahagiakno koe senajan Aku utang bank
Tagihan nganti numpuk dikejar kejar wong bank
Koe ninggalna Aku pas lagi sayang sayange
Buka Buka instagram foto de’e mbek koe
Awakku moh pisah dek
Aku yo kudu piye
Tulung jelasno dek Nang ndi salahe

Meh crito meh crito
Tapi ambe sopo
Atiku cen loro rapopo rapopo
Aku emoh pisah tapi yo uweslah
Senajan tresno yowes ikhlas waelah
oh yeah..

Perlu diingat bahwa anda mengunduh lagu Alif Rizky – Dek Lastri (Despacito Jawa Version) MP3 hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Alif Rizky – Dek Lastri (Despacito Jawa Version) silahkan beli kaset asli yang resmi atau CD Original dari album Single, kamu juga bisa mendownload secara legal di iTunes Alif Rizky untuk mendukung Alif Rizky – Dek Lastri (Despacito Jawa Version) di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Tags: #Despacito #Lagu Pop Indonesia 2017

Author: 
    author
    PlayLagu adalah situs untuk download dan streaming yang menyediakan Lagu terbaik untuk anda.